AAR Aircraft Component Services

Hoofddorp, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie AAR Aircraft Component Services

AAR Aircraft Component Services AAR Aircraft Component Services (ACS AMS) is onderdeel van de wereldwijd opererende AAR CORP. (USA). AAR Aircraft Component Services is gevestigd in Hoofddorp (135 medewerkers) en repareert/reviseert vliegtuiginstrumenten en -componenten, verkoopt vliegtuigonderdelen en begeleidt logistieke processen.

Bij AAR zijn wij voortdurend op zoek naar het juiste om te doen voor onze klanten, onze medewerkers, onze partners en voor de samenleving.
Door de beste te zijn in het ontwerpen en leveren van technische, operationele en financiële oplossingen kunnen wij de efficiëntie en het concurrentievermogen van onze commerciële luchtvaart- en overheidsklanten verder verbeteren.

AAR Aircraft Component Services (ACS AMS) is onderdeel van de wereldwijd opererende AAR CORP. (USA). AAR Aircraft Component Services is gevestigd in Hoofddorp (135 medewerkers) en repareert/reviseert vliegtuiginstrumenten en -componenten, verkoopt vliegtuigonderdelen en begeleidt logistieke processen.

Adresgegevens

AAR Aircraft Component Services
Kruisweg 705
Hoofddorp, Noord-Holland
http://www.aarcorp.com
0206552222

Geen Vacatures van AAR Aircraft Component Services

AAR Aircraft Component Services heeft nog geen vacatures geplaatst.

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank