Medewerker Technische Dienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec NL - Midden
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Freelance
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Trailermonteur/Lasser

  Gisteren geplaatst door Maintec Midden Nederland

  Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van reparatie en onderhoud aan bedrijfsauto's en trailers. Tevens ga je aan de slag met de hydraulische systemen, carrosseriebouw en het lassen van diverse onderdelen. Er wordt veel met staal en aluminium gewerkt. In deze functie laat jij je vakmanschap zien door de ervaring die je hiervoor hebt opgedaan. Of het nu hydrauliek, pneumatiek, elektrisch of mechanisch is, alles kom je tegen en is voor jou geen enkel probleem. 

  Maintec
 • Installatiemonteur

  Gisteren geplaatst door Maintec Midden Nederland

  Ben jij op zoek naar een dynamische baan met een stuk zelfstandigheid? Aarzel dan niet en stuur je cv naar ons op!Je gaat voornamelijk zelfstandig aan deslag met het aanleggen van nieuwe installaties te denken aan het leidingwerkvoor water, gas en riolering, het monteren van cv ketels en sanitair. Naast demontage ga je aan de slag met het uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen/verstoppingenbinnen het leidingwerk en lekkages. Het kan wel eens voorkomen dat een klus afgerond met...

  Maintec
 • Elektromonteur Utiliteit (Ook ZZP)

  Gisteren geplaatst door Maintec NL - Midden

  Ben jij een elektromonteur in de utiliteit ensta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij ons de best passendeprojecten vinden! Maintec heeft landelijk diverse opdrachtgevers die op zoekzijn naar monteurs elektrotechniek. Uiteraard daar waar jij wenst te werken!Maintec heeft goed zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn in detechnische arbeidsmarkt. Vervolgens kijken we samen welke opdrachtgevers bijjou als mens én als professional passen.

  Maintec
 • Elektromonteur Industrie (Ook ZZP)

  Gisteren geplaatst door Maintec NL - Midden

  Ben jij een elektromonteur in de industrie ensta jij open voor een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij ons de best passendeprojecten vinden! Maintec heeft landelijk diverse opdrachtgevers die op zoekzijn naar monteurs elektrotechniek. Uiteraard daar waar jij wenst te werken!Maintec heeft goed zicht op de mogelijkheden die er voor jou zijn in detechnische arbeidsmarkt. Vervolgens kijken we samen welke opdrachtgevers bijjou als mens én als professional passen.

  Maintec
 • ZZP-ers gezocht!

  Gisteren geplaatst door Maintec NL - Midden

  Maintec is zeer regelmatig op zoek naar zzp-ers voor projecten bij haar klanten.Wij zijn met name op zoek naar:Elektromonteurs industrieElektromonteurs utiliteitLoodgietersDikwandig cv monteurs(Gecertificeerd) lassersBen jij (op korte termijn) op zoek naar projecten? Neem dan zeker even contact met ons op!

  Maintec

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank