Ervaren interieurbouwer

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Almere
 • Plaatsingsdatum: 10-01-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als interieurbouwer/meubelmaker werken met de meest moderne machines op het gebied van interieurbouw bij een zeer innovatief bedrijf in Almere? Dit is jouw kans!
Bij dit bedrijf in Almere is geen dag hetzelfde. Als ervaren interieurbouwer/meubelmaker lever je maatwerk. Je kunt hierbij denken aan kasten, keuken- en badkamermeubilair. Je werkt voor opdrachtgevers als architecten, interieurontwerpers en stylisten. Zij maken de mooiste ontwerpen en die mag jij uitvoeren. Het werk wat je maakt is zeer exclusief.

Je komt in een moderne werkplaats te werken aan de nieuwste machines. Je levert maatwerk met onder andere CNC machines. Naast de timmerwerkplaats heeft dit bedrijf ook een eigen spuiterij.

Je start je dag om 07:00 uur. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je werkt gemiddeld 40 uur in de week.

Gestelde eisen

Hang je met de muis al boven de sollicitatieknop na het lezen van het eerste stuk? Hier nog een paar belangrijke punten voor dat je op ‘solliciteren’ drukt. Bij deze baan is het namelijk van belang dat je:

 •  In het bezit bent van een rijbewijs;
 • +- 5 jaar ervaring hebt op het gebied van interieurbouwer/meubelmaker;
 • Kennis hebt van CNC-machines;
 • Goed kan werken in een klein team;
 • Nauwkeurig kan werken;
 • Stressbestendig bent;

Voldoe jij aan deze eisen? Dan maak je een grote kans om uitgenodigd te worden voor een gesprek.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Deze geweldige baan komt niet zonder mooie arbeidsvoorwaarden. Voor een baan als interieurbouwer/meubelmaker kan je rekenen op:

 •  Een salaris rond de €2.500 - €3.000 bruto per maand o.b.v. 40-urige werkweek
 • Reiskostenvergoeding €0,19 per kilometer;
 • Uitzicht op een vast dienst verband bij goed functioneren;
 • Pensioen conform cao-tentoonstellingsbedrijven;
 • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband.


Sollicitatieprocedure

Spreekt deze baan je aan en zie jij jezelf helemaal terug in het functieprofiel? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via 0320-748800.

Vacature referentienummer 104536

Informatie over FlevoDirect Uitzendbureau

Dit kleinschalige familiebedrijf in Almere loopt voorop in de branche met de nieuwste technieken. De werkplaats in Almere is zeer modern, licht en schoon. Je komt te werken in een klein, gezellig team van tien collega’s.

FlevoDirect Uitzendbureau
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Assistent grondwerker

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  'Hé jij! Ja, jij! Ik heb een leuke baan voor je als assistent grondwerker/opperman. Als assistent grondwerker / opperman start jij bij dit bedrijf in Lelystad onderaan de ladder. Jij assisteert de stratenmakers en grondwerkers met diverse werkzaamheden, zoals graafwerk, opperen en opruimen. Bij wederzijdse tevredenheid wordt er gekeken naar jouw verdere doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf!

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Communicatieadviseur

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Mooie verhalen vertellen dat kunnen we allemaal, maar technische taal communiceren naar buurtbewoners dat kan er maar één! En dat ben jij... de Communicatieadviseur! Infrastructurele Abra Kadabra Sim Salabim!!! Dat is wat Jut en Jul horen zodra de projectleiders hun Civiel Technische projecten beginnen uit te leggen aan de bewoners van de woonwijk waar de gemeente volgend jaar met een project start. Sjaak die begint Boeee te roepen en Truus begint met een advocaat te dreigen.Maar waar ligt...

  Maandag®
 • Directievoerder Civiele Techniek

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als directievoerder neem jij veel ervaring mee. Je bent een aanspreekpunt voor toezichthouders en je stemt de plannen af met onder andere de gemeente, bewoners en gebruikers. In de uitvoeringsfase houd jij je bezig met diverse werkzaamheden die georganiseerd dienen te worden. Dit zijn allemaal civieltechnische werken in de openbare buitenruimte. Hierbij komen onder andere groen- en speelvoorzieningen, cultuurtechnische werken, riool, openbare verlichting en VRI aspecten aan de orde.Als...

  Maandag®
 • Civiele talenten

  Toegevoegd op 15-01-2019 door Maandag® Amsterdam

  Rugtas in de fik, vlaggenstok staat uit. Jij bent klaar met jouw studie! Schoolbanken heb je overleefd en je bent er helemaal klaar mee! De stages die jij hebt gelopen in de civiele techniek hebben jou ervan overtuigd dat je na het behalen van je papiertje klaar voor de start bent. Al een paar maanden is jouw telefoon overbelast van alle recruiters die jou lastig vallen met de ene vacature na de andere. Maar nu kom ik...Jij weet gelukkig al wat je wilt! Werken voor Maandag® natuurlijk!...

  Maandag®
 • Stratenmaker

  Toegevoegd op 12-01-2019 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Hé, buitenwerker! Wij hebben de ideale baan voor jou! Als stratenmaker bij dit bedrijf in Lelystad voer je klussen uit door heel Flevoland of soms door andere delen van het land. Samen met je collega werk je als stratenmaker bij dit bedrijf in Lelystad aan veel diverse opdrachten. Jij zal je voornamelijk bezighouden met het verwijderen van de oude straat en de straat gereed maken zodat je de weg opnieuw kan bestraten.

  FlevoDirect Uitzendbureau

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank