Assistent grondwerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 15-05-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

'Hé jij! Ja, jij! Ik heb een leuke baan voor je als assistent grondwerker/opperman. Als assistent grondwerker / opperman start jij bij dit bedrijf in Lelystad onderaan de ladder. Jij assisteert de stratenmakers en grondwerkers met diverse werkzaamheden, zoals graafwerk, opperen en opruimen. Bij wederzijdse tevredenheid wordt er gekeken naar jouw verdere doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf!

Gestelde eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je:

 • een echt buitenmens bent en weet van aanpakken;
 • Flexibel inzetbaar bent en geen 9-tot-5 mentaliteit hebt;
 • enthousiast bent en graag leert van je collega's;
 • niet bang bent voor vieze handen; 
 • In bezit bent van rijbewijs B (en heb je BE dan is dat helemaal mooi meegenomen).

Het is mooi meegenomen wanneer je een afgeronde opleiding hebt richting bouw & infra.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk mag je van dit bedrijf ook wat terugverwachten:

 • Een goed startsalaris tot €2.300,00 bruto per maand (exacte inschaling volgens de Bouw CAO en is afhankelijk van je leeftijd, eventuele opleiding en ervaring);
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw;
 • Een baan met concrete doorgroeimogelijkheden binnen de bouw en infra;
 • Een afwisselende baan in de buitenlucht met uitzicht op een vast dienstverband.


Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan direct door op de sollicitatiebutton ‘Ik wil deze baan’ te klikken. Voor meer informatie neem je contact op met één van onze HR- medewerkers op telefoonnummer 0320-748800. 

Referentienummer: 104363

Informatie over FlevoDirect Uitzendbureau

Dit bedrijf is een echt Flevolands bedrijf en zijn gespecialiseerd in grondwerk en infrastructuur. Zij hebben meerdere vestigingen door heel Flevoland en inmiddels ook daarbuiten. In totaal werken er circa 120 medewerkers voor dit bedrijf, maar je komt te werken in een klein team dat vanuit Lelystad in de directe omgeving de werkzaamheden uitvoert. Bij dit bedrijf wordt er hard gewerkt, maar ook met veel plezier! Kom jij het team versterken? 

FlevoDirect Uitzendbureau
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Kostendeskundige bouw

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wij zijn voor een bedrijf in Almere op zoek naar kostendeskundige bouw. Voor de functie van kostendeskundige bouw bij dit bedrijf in Almere houd jij je bezig met:Het uitvoeren van calculaties;Werkvoorbereiding van jouw projecten;Het geven van advies en het aanbrengen van structuur aan uitvoeringsplannen in het voorbereidingstraject.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Opperman

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Ben jij de opperman die wij zoeken? Als opperman bij dit bedrijf in Lelystad voer je klussen uit door heel Flevoland of soms door andere delen van het land. Samen met je collega werk je als opperman bij dit bedrijf in Lelystad aan veel diverse opdrachten. Jij zal je voornamelijk bezighouden met het assisteren van de stratenmaker. Jij zorgt ervoor dat de stratenmaker alle materialen heeft zodat hij zijn werkzaamheden kan uitvoeren.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Gevelmonteur bouw

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als gevelmonteur monteer jij metalen dak- en wandsystemen. Als gevelmonteur word je bij deze kleinschalige opdrachtgever gevestigd in Lelystad betrokken bij alles wat er reilt en zeilt binnen de organisatie. Je rijdt vanuit huis naar het project en hoeft dus zeker niet wekelijks richting Lelystad te reizen. Alle materialen worden op het project geleverd. De functie monteur gevel- en dekbeplating is heel divers, want dit bedrijf biedt totaaloplossingen en dit betekent dat jij ook:Kozijnen en...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Assistent Timmerman

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Hallo handyman! Voor een relatie in Lelystad zijn wij op zoek naar een assistent timmerman, iemand die graag met zijn handen werkt en tegelijkertijd het vak leert. Het betreft een organisatie waarbij je als assistent timmerman gaat klussen. Bij dit bedrijf in Lelystad zoeken ze iemand die graag het vak timmerman wilt leren. Je bent bezig met zagen en timmeren op verschillende locaties.  Lijkt het jou een uitdaging om al doende te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Sociaal Projectleider

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Maandag® Zwolle

  Voor de opbouw van mijn pool ben ik op zoek naar sociaal projectleiders. Als sociaal projectleider weet jij de belangen van alle bij een renovatie- of herstructureringstraject betrokken partijen te behartigen. Je bent verantwoordelijk voor het managen van het proces (intern en extern) om tot een plan voor het project te komen. Wanneer de plannen voor het project eenmaal rond zijn is het aan de projectleider om de planning te monitoren, de voortgang en kwaliteit te bewaken, het budget te...

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank