Uitvoerend buitendienst medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 26-03-2020
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Er is voor jou geen mooier beroep dan uitvoerend bezig zijn in de buitendienst! Door weer en wind ga jij aan de slag. Elke keer werk jij met plezier aan nieuwe projecten. Geen dag is hetzelfde, waardoor jij je nooit verveelt. Als allround uitvoerend buitendienstmedewerker bij dit bedrijf in Lelystad werk je bij de klant op locatie. Overal waar jij komt weet jij het mooier te maken en op te leuken! Waardering van jouw goede werk kan je zeker verwachten.

Ben jij die ervaren hovenier, stratenmaker of grondwerker? Dan hebben wij deze leuke baan in Lelystad!

Gestelde eisen

Als allround uitvoerend buitendienstmedewerker kan jij goed met je collega’s over weg. Daarnaast maak jij ook zelfstandig projecten tot een succes. Daarom herken jij jezelf als:

 • Een zeer ervaren hovenier, stratenmaker en/of grondwerker;
 • Een echte aanpakker! Jij kunt niet stilzitten en doet net dat stapje extra voor de klant;
 • Iemand die het niet erg vindt om vies te worden;
 • Een ‘handige Harrie’. Nieuwe werkzaamheden pak jij snel op;
 • Een betrouwbare collega. Op tijd zijn en je collega’s helpen vind jij belangrijk.

Een rijbewijs is mooi meegenomen! En heb jij een agrarische achtergrond? Dan heb jij een streepje voor bij dit bedrijf!

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard kan jij ook iets van ons terug verwachten:

 • Een uitstekend salaris! Afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Werken op diverse locaties door heel Nederland;
 • Leuke collega’s;
 • Een baan voor de langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Gratis Work-Out!


Sollicitatieprocedure

Denk jij bij dit alles ‘dit wil ik en dit ben ik?’, wacht niet langer en solliciteer! Wil je toch nog wat meer informatie? Bel ons dan op telefoonnummer 0320- 748 800, of stuur een appje naar 06- 39184707 of loop binnen bij ons kantoor aan Stationsplein 184.
Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien.
Referentienummer 104943

Informatie over FlevoDirect Uitzendbureau

Dit kleinschalige bedrijf in Lelystad levert maatwerk op het gebied van groenvoorziening en bestrating. Geen enkele klus of klant is hetzelfde. Over het algemeen werk je in tweetallen, maar voor sommige werkzaamheden kun je ook zelfstandig ingezet worden. Naast jarenlange liefde voor het vak, beschikt dit bedrijf ook over de nieuwste materialen en gereedschappen. Het teamgevoel is uitstekend te noemen. Een mooie baan in de buitenlucht bij een modern bedrijf is gegarandeerd.

FlevoDirect Uitzendbureau
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Contractmanager Civiel

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben jij analytisch sterk en vind jij het een uitdaging om over de juiste contractvormen te adviseren?Voor gemeentelijke opdrachtgevers ben ik op zoek naar ervaren Contractmanagers in de Civiele Techniek. Als Contractmanager zorg je dat de contractafspraken worden nagekomen. Je geeft advies over juridische vraagstukken ten aanzien van contracten. Dat doe je aan de hand van analyses over de verbindingen die worden aangegaan. Hierbij breng je in beeld of er potentiële contractrisico's zijn en...

  Maandag®
 • Technisch projectleider

  Toegevoegd op 02-04-2020 door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een proactieve projectleider en kan je goed samenwerken. Dan ben ik op zoek naar jou!Als technisch projectleider ben je gericht op het groot onderhoudsprogramma voor civiele constructies in de stad. Dit programma kenmerkt zich door een groot aantal deelprojecten met een geringe omvang, maar met een complexiteit op het gebied van techniek en/of omgevingsmanagement. De nadruk van de werkzaamheden liggen op het inhoudelijk trekken van meerdere projecten betreffende het onderhoud aan een...

  Maandag®
 • Projectleider Utiliteitsbouw

  Toegevoegd op 02-04-2020 door Maandag® Amsterdam

  Ben jij resultaatgericht, ga jij graag de uitdaging aan om het grotere werk (10.000.000,-) te realiseren en ben je een echte teamspeler, dan ben ik op zoek naar jou!Bij de opdrachtgever ga je als projectleider utiliteitsbouw werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten in de utiliteitsbouw. De regio Noordwest voorziet in de complete levenscyclus van gebouw. Je gaat als projectleider utiliteitsbouw projecten uitvoeren van tot ca....

  Maandag®
 • Kostendeskundige bouw

  Toegevoegd op 28-03-2020 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Wij zijn voor een bedrijf in Almere op zoek naar kostendeskundige bouw. Voor de functie van kostendeskundige bouw bij dit bedrijf in Almere houd jij je bezig met:Het uitvoeren van calculaties;Werkvoorbereiding van jouw projecten;Het geven van advies en het aanbrengen van structuur aan uitvoeringsplannen in het voorbereidingstraject.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Engineer Bouwkunde

  Toegevoegd op 27-03-2020 door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een enthousiaste Engineer Bouwkunde? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Engineer Bouwkunde ontwerp en engineer je bouwkundige voorzieningen voor technische installaties die door de opdrachtgever beheert worden. Dit varieert van complexe gebouwen, terreinen in een veeleisende omgeving tot beton- en staalconstructies voor componenten. Je bent als Engineer Bouwkunde verantwoordelijk voor het maken van STABU bestekken (UAV contracten) en het aanvragen van offertes. Verder voer je op...

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank