Machinist minigraver

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Dronten
 • Plaatsingsdatum: 18-11-2023
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Montagemedewerker bouw

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als montagemedewerker bouw is voor jou geen dag hetzelfde. Je gaat de producten van dit bedrijf plaatsen bij klanten door heel Nederland. Dit kan buiten gebeuren, maar ook in bedrijfspanden, kantoorpanden, woningen en zelfs theaters of sportzalen. De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd, maar af en toe ook in teamverband.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Project ondersteuner

  Toegevoegd op 07-12-2023 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als Project Ondersteuner op de binnendienst ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie. Jij komt te werken in een team wat zelfstandig is en elkaar helpt waar nodig is. Jij draagt actief bij aan bepaalde installaties en verbeteringen voor de klant. Voor jou is de klant koning en jij denkt altijd mee in oplossingen. Verder bestaat jouw takenpakket uit de volgende werkzaamheden:Ondersteunen van de projectleiders;Eerste lijns storingen aannemen;Voorraadbeheer in overleg met het...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Servicemonteur

  Toegevoegd op 05-12-2023 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als servicemonteur is geen enkele dag hetzelfde. Je bent namelijk steeds op andere locaties aan het werk. Dit doe je in je eigen moderne bus met airco en goed gereedschap. Je zult bij klanten op de vloer verschillende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Het takenpakket van jou, als servicemonteur, is heel divers. Zo voer jij onder andere reparaties uit, verhelp je storingen en reinig je de installatieonderdelen.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Machinist minigraver

  Toegevoegd op 02-12-2023 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Onze klant is op zoek naar een ervaren machinist minigraver om het team te versterken. Als machinist minigraver ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de minigraver en het uitvoeren van verschillende graafwerkzaamheden.Taken en verantwoordelijkheden:Bedienen van de minigraafmachine volgens de geldende veiligheidsvoorschriften;Uitvoeren van graafwerkzaamheden, zoals het graven van sleuven en het verplaatsen van grond;Samenwerken met collega's om projecten efficiënt af te...

  FlevoDirect Uitzendbureau

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank