Klantenservice medewerker gezocht bij Renault Schiphol

Baan gegevens

 • Bedrijf: Timing
 • Plaats: Schiphol-rijk
 • Plaatsingsdatum: 09-11-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Bandenmonteur

  Gisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  In de functie van bandenmonteur ga jij de banden van auto's verwisselen. Het betreft veel handwerk en techniek, dus jij moet zeker twee rechterhanden hebben.De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Medewerker plaatbewerking in Dronten

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect

  Je vindt het leuk om zelfstandig en in teamverband plaatwerkdelen, samen te stellen aan de hand van de beschikbare tekeningen. Natuurlijk kun je secuur werken en lever je altijd een hoogstaand product.De werktijden voor deze functie zijn van 08.00 tot 17.00 uur.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Automonteur

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  In de functie als eerste automonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle auto’s die binnengebracht worden. Je voert daarnaast ook de APK-keuring uit als je beschikt over de juiste bevoegdheid. Alle kennis die jij in huis hebt, deel je met jouw 5 collega’s. Zo vormen jullie een hecht team en heerst er een prettige sfeer in de werkplaats.Naast de uitvoerende werkzaamheden, heb je korte lijnen met de klanten. Je geeft hen een eerlijk...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Monteur bedrijfsvoertuigen

  Toegevoegd op 03-11-2018 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie ben je samen met jouw 20 directe collega’s werkzaam in een moderne werkplaats. Je voert reparaties en onderhoud uit aan de bussen van grote klanten. Als 2e bus monteur ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de 1e monteurs bij een tweetal projecten. Denk aan het aflever-klaar maken van nieuwe bussen en het uitvoeren van een volledige technische revisie.Je zorgt dat de leveringen voor klanten op tijd in orde zijn. Het uitvoeren van je werkzaamheden doe je met behulp...

  FlevoDirect Uitzendbureau

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank