Rayonmanager - FMCG (tijdelijk 6 maanden)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 23-02-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Voor een internationale FMCG organisatie in Zuid-Holland zoek ik een Rayonmanager voor de regio Utrecht/Flevoland. Deze sales functie is gebaseerd op "adviserend verkopen". Van nature gaat het je goed af relaties op te bouwen en je netwerk te onderhouden. De behoeften van de klant en de doelstellingen van de organisatie staan in jouw aanpak centraal.

Heb jij een achtergrond in FMCG en ben jij eerder verantwoordelijk geweest voor accounts binnen het zorg landschap? Ben jij daarnaast beschikbaar per direct voor minimaal 6 maanden, dan kom ik graag met je in contact!

Voor een internationale FMCG organisatie in Zuid-Holland zoek ik een Rayonmanager voor de regio Utrecht/Flevoland. Deze sales functie is gebaseerd op "adviserend verkopen". Van nature gaat het je goed af relaties op te bouwen en je netwerk te onderhouden. De behoeften van de klant en de doelstellingen van de organisatie staan in jouw aanpak centraal. Je faciliteert in het optimaliseren van het lokale zorgproces rondom ziektegerelateerde ondervoeding, bij kwetsbare ouderen en oncologische patiënten. De tijdige, juiste en doelmatige inzet van medische voeding is een van de aspecten van deze geoptimaliseerde zorg.

Heb jij een achtergrond in FMCG en ben jij eerder verantwoordelijk geweest voor accounts binnen het zorg landschap? Ben jij daarnaast beschikbaar per direct voor minimaal 6 maanden, dan kom ik graag met je in contact!

Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en leiden van multidisciplinaire bijeenkomsten in jouw regio met de belangrijkste stakeholders. Je traint specifieke doelgroepen op houding en gedrag en ontwikkelt de vooraf geselecteerde vaardigheden waar de markt en of de patiënt behoefte aanhebben. De vragen die jij je continu blijft stellen zijn: "Wat heeft de klant-/ lokale markt nodig? Waar staan we nu? Waar willen we graag staan? En hoe komen we daar? Samen met de relevante zorgprofessionals vind jij de antwoorden op deze vragen en baseert hier de invulling van je activiteiten op.


De belangrijkste verantwoordelijkheden in deze functie:
* Plannen en ontwikkelen van werkzaamheden in jouw regio
* Samenwerken met de collega's aan kanaal overstijgende initiatieven
* Bedienen van de klanten in de geselecteerde doelgroepen
* Bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie door het delen van relevante inzichten
* Bijdrage aan de ontwikkeling van jezelf en die van anderen, zowel intern als extern

Het Salaris dat wordt geboden is op basis van kennis en ervaring en zal max €5200 zijn op basis van 40 uur

Gestelde eisen

Deze rol past bij jou wanneer: * Je een commerciële mindset hebt * Je doel is een langdurige samenwerking op een effectieve en efficiënte manier aan te gaan * Verkoop en het werken aan professionele relaties je gelukkig maakt * Werken in een complexe markt je aantrekt * Het je aanspreekt om samen met de belangrijkste stakeholders het lokale zorglandschap te optimaliseren (gerelateerd aan ziektegerelateerde ondervoeding bij kwetsbare ouderenzorg en oncologische zorg) * Je energie krijgt om (multidisciplinair) klantengroepen te trainen op een interactieve wijze * Je interesse hebt in de wetenschappelijke kant van de bewezen rol van medische voeding * Het voor jou leuk begint te worden wanneer de klant 'nee' zegt * Het behalen van ambitieuze doelstellingen je blij maakt * Alles wat je doet goed is voorbereid, want 80% van het resultaat begin met een goede voorbereiding * Je affiniteit hebt met het lezen van wetenschappelijk studies en deze kunt voorvertalen naar zowel de interne organisatie als jouw doelgroepen in de zorg.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Verkoop binnendienstmedewerker Duitssprekend

  Toegevoegd op 19-02-2021 door FlevoDirect Zeewolde

  Als Duitssprekend verkoop binnendienstmedewerker staat jouw werkdag in het teken  het uitbreiden van de klantenportefeuille. Dit doe je voornamelijk op de Duitse markt. Om je werk goed uit te kunnen voeren doe je marktonderzoek en pleeg je acquisitie. Het is aan jou de taak om de klant te overtuigen van het product op de meest tactvolle en vriendelijke manier. Tijdens je werk zal je veelal Duits spreken, maar ook soms Nederlands en Engels.Tevens ben jij een onmisbare, ondersteunde factor van...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Commercieel medewerker DUI/ENG

  Toegevoegd op 27-01-2021 door FlevoDirect

  Als commercieel medewerker ben je continue bezig met de internationale en commerciële kant van dit groeiende bedrijf. Op de volgende vragen speel jij onder andere op in tijdens jouw werkdag: wat zijn de wensen van je huidige klanten en waar liggen nieuwe verkoopkansen? Daarnaast ben jij hét aanspreekpunt voor de klant en help je hen waar nodig. Verder zorg je ervoor dat je samen met je collega's tot innovatieve oplossingen komt, om de klant zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen.Zoals de...

  FlevoDirect Uitzendbureau

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank