Algemeen Directeur - Hotel

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 28-10-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Kilometers lange stranden, prachtige natuurgebieden, duizenden schapen en een fraaie vuurtoren: Texel!

Als Algemeen Directeur kun je niet alleen het prachtige eiland jouw thuis noemen, maar ook dit hotel. Deze comfortabele thuishaven en haar team staan dag in, dag uit klaar voor haar gasten, met name bestaande uit hotelgasten en passanten. Persoonlijke aandacht en mooie F&B staan centraal.

We zijn op zoek naar een inspirerende ondernemersgeest die gezamenlijke belangen, organisatie doelstellingen en de continuïteit kan verenigen. Daarnaast heb je visie over de toekomst en leidt je de organisatie op die weg.

Als Algemeen Directeur ben je eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering binnen het hotel en de realisatie van kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:

 • Het actief coachen en trainen van het gehele team op het gebied van service en procedures;
 • Het financieel resultaat en voortdurende groei van het hotel;
 • Het realiseren van de vooropgestelde doelstellingen;
 • Opstellen van de budgetten en het sales & marketing plan;
 • Toezicht houden op een accurate administratie; inkoop, personeelskosten etc;
 • Analyseren van bedrijfsresultaten en daarop anticiperen;
 • Werving & selectie van nieuwe medewerkers.

Voor de functie van General Manager is er een salaris indicatie afgegeven van €4500 - €5500,- bruto per maand afhankelijk van kennis en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zitten goed in elkaar, daar vertel ik je graag meer over in een persoonlijk gesprek. Samen aan de slag in dit hotel? Dat behoort tot de mogelijkheden.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever..

Gestelde eisen

Als General Manager voldoe je aan de volgende eisen: * Een afgeronde hotelschool opleiding; op horeca, hotellerie of soortgelijk gebied; * Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een management rol; * In staat om op strategisch niveau te schakelen; * Je bent daadkrachtig, overtuigend en besluitvaardig; * Beschikt over een helicopter view en een hands on mentaliteit; * Communicatief en sociaal vaardig; * Vloeiend in Nederlands en Engels in zowel woord- als geschrift.

Uren

Full-Time

Salaris

reiskostenvergoeding, vakantiegeld

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Winkelmedewerker (bijbaan)

  Toegevoegd op 25-11-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als medewerker detailhandel werk jij op oproepbasis in de detailhandel. Jouw taken zullen variëren van kassa draaien tot aan bijvullen van het assortiment. Je zorgt ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en je helpt klanten als zij een product niet kunnen vinden. De werkzaamheden kunnen uiteindelijk uitbreiden tot meer. De ideale baan voor een student die een extra zakcentje wil verdienen naast je studie, in weekenden of vakanties!

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • ANIOS Arts GGZ

  Toegevoegd op 08-11-2022 door Maandag® Utrecht

  Jij als arts bent er in deze functie voor patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening die (langdurige) zorg nodig hebben. Binnen het team behandel je alle specialistische GGZ behandelvragen en heb je te maken met een brede instroom van verwijzingen. denk hierbij aan de volgende werkzaamheden; intakes verrichten, diagnoses te stellen en je bepaalt de indicatiestelling.behandelplannen op te stellen in samenwerking met de patiënt en de naastbetrokkenen.samen te werken met ervaren...

  Maandag®
 • Operations Director Facility Services - Europe

  Toegevoegd op 28-10-2022 door Independent Recruiters

  The organization you will be working for, offers a broad variety of facility services in the international hospitality industry. You are a key partner for their most important clients focussing on all aspects, including contract & team development, expansion, financial and operational performance. You will oversee P&L responsibility over 8 countries and over 25 properties. Responsibilities include but are not limited to:Key stakeholdermanager for client for all facility services in...

  Independent Recruiters
 • Operations Director Facility Services - Europe

  Toegevoegd op 10-10-2022 door Independent Recruiters

  The organization you will be working for, offers a broad variety of facility services in the international hospitality industry. You are a key partner for their most important clients focussing on all aspects, including contract & team development, expansion, financial and operational performance. You will oversee P&L responsibility over 8 countries and over 25 properties. Responsibilities include but are not limited to:Key stakeholdermanager for client for all facility services in...

  Independent Recruiters

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank