Start met ons IT-traineeship en word junior Frontend developer!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 04-03-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Functieomschrijving


Let op: De startdatum van het Frontend developer traineeship is nog niet bekend. Wanneer wij een nieuwe startdatum weten, zal deze in de vacature komen te staan. Of wil jij je liever ontwikkelen in een ander traineeship? Neem dan contact met ons op, dit kan via 023-8000144 of it-traineeship@youngcapital.nl.

Het IT-traineeship bij YoungCapital
YoungCapital Professionals biedt een tweejarig IT-traineeship aan waarbij je wordt opgeleid tot gecertificeerd frontend developer. Dit IT-traineeship is bedoeld voor recent afgestudeerde hbo-of wo-studenten die het leuk vinden om te programmeren en ook direct resultaat willen zien van hun code.

De intensieve 1,5 maand training behelst een aantal onderwerpen, waaronder JavaScript, AngularJS, Node.js, MongoDB, Express.js, HTML5, CSS3, JSON, XML, REST, Objectoriëntatie, Data Acces, SQL, Java, C# en Scrum. Naast deze theoretische verdieping wordt doorlopend gewerkt aan praktijkcasussen. De trainingsperiode worden afgesloten met een officieel Scrum-examen en de ontwikkeling en presentatie van je persoonlijk ontwikkelde webapplicatie.

Aan de slag bij de opdrachtgever
Het verdere opleidingstraject vindt ‘on the job’ plaats bij een opdrachtgever bij jou in de buurt. Je wordt gekoppeld aan een senior ontwikkelaar en intensief begeleid tot zelfstandig junior frontend developer. Afhankelijk van de opdrachtgever lopen jouw werkzaamheden uiteen van het opleveren van webapplicaties in teamverband, tot het individueel ontwikkelen van een deelapplicatie. Als junior frontend developer ben je zowel met de voor- als achterkant bezig. Je zorgt ervoor dat een webapplicatie of website er goed uit ziet, maar je gaat ook aan de slag met de backend en databases.

Persoonlijke ontwikkeling
Naast de technische skills die je opdoet tijdens het traineeship zetten wij ons in voor jouw persoonlijke- én professionele ontwikkeling. Je krijgt binnen YoungCapital een talentmanager aangewezen die je helpt bij jouw persoonlijke- én professionele ontwikkeling. Jouw talentmanager bereid je bijvoorbeeld voor op gesprekken bij opdrachtgevers en stelt met jou persoonlijke leerdoelen op. De talentmanager is jouw directe aanspreekpunt én coach binnen YoungCapital.


Wat wij bieden:


 • Een intensief IT-traineeship tot junior frontend developer;
 • Erkend Scrum- en IREB-certificaat;
 • Aandacht voor persoonlijke- én professionele ontwikkeling;
 • Opdrachtgever bij jou in de buurt;
 • Baangarantie binnen de IT;
 • Vanaf je eerste werkdag een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Doorgroeimogelijkheden tot (web)-app developer, lead developer, full stack developer, etc.


Wat wij vragen:


 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Geen werkervaring vereist;
 • Je hebt programmeerervaring in HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt hebt enige ervaring in een object georiënteerde taal zoals Java, C# of PHP;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pre;
 • Je bent fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship.


Vragen?

Mocht je vragen hebben over deze vacature of één van onze andere IT-traineeships, dan kun je ons bereiken op het nummer 023-8000144.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

32 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Support Engineer

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De functie is gericht op het leveren van ondersteuning behorend bij de bouw en service van de technische projecten. De afdeling is verantwoordelijk voor de afdeling van projecten en zorgt voor de tijdige en correcte coördinatie tussen betrokken partijen.Taken en verantwoordelijkheden:Verzorgen van de administratieve ondersteuning (verbetering administratief proces); Mede voorbereiden van projecten en opstellen van de project kaders; Voortgangsrapportages uitwerken en bijhouden; Mede...

  Olympia Uitzendbureau
 • Projectbegeleider

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect

  Jij bent de spil op de afdeling, je houdt goed het overzicht en ondersteunt waar het nodig is. Als projectbegeleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, coördinatie en realisatie van projecten op het gebied van onder andere congressen en evenementen. Je onderhoudt het contact met klanten en hierbij is het handig als je tekeningen kunt lezen en je overlegt met de voorman hoelang een project duurt om daar een passende planning bij te maken. Talen zijn voor jou daarnaast niet vreemd....

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Medewerker E-commerce ( parttime / fulltime)

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever van Olympia Harderwijk zijn wij op zoek naar Medewerker(s) E-commerce! Binnen deze functie ga jij ervoor zorgen dat de informatie in de webshop- en op de website up-to-date is en de klanten met plezier kunnen shoppen! Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent goed met het schrijven van teksten. Je kan goed inschatten welke informatie de klant nodig heeft én weet hen te overtuigen waarom ze juist dit product moeten aanschaffen. Je houdt je daarnaast ook...

  Olympia Uitzendbureau
 • Allround Financieel Medewerker - Fulltime

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor een relatie in de omgeving van Harderwijk zoeken we een Allround Financieel Medewerker – Fulltime.Je takenpakket bestaat onder andere uit het verwerken van financiële mutaties, het bijhouden en verwerken van tussenrekeningen, het assisteren bij de maand- en jaarafsluiting en debiteurenbeheer. Je denkt mee hoe processen beter kunnen verlopen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s over financiën en verricht alle overige voorkomende werkzaamheden.

  Olympia Uitzendbureau
 • Project coördinator

  Toegevoegd op 15-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  In welk project je je tanden ook zet, met jou erbij wordt het een succes. Of het nu gaat om de ondersteuning van de managers op verschillende afdelingen, planning van een nieuw project of het bewaken van het budget. Jij bent geboren om te organiseren. En hebt een groot podium nodig.Voor onze BeNeFrance regio (België/Nederland/Frankrijk) zijn wij op zoek naar een projectcoördinator, rapporterend aan de Vice President Finance & Operations. Als projectcoördinator coördineer je de lopende...

  Olympia Uitzendbureau

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank