Docent Engels VSO

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Amsterdam
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Engels geven op het VSO? Loop jij daar warm voor? Beschik jij over een 1e of 2e graads lesbevoegdheid Engels of zit je in de afrondende fase van de lerarenopleiding? Dan kom ik graag met je in contact!

Voor een school in de omgeving van Amsterdam ben ik op zoek naar een docent Engels. Jij bent de topper als het gaat om het begeleiden van leerlingen binnen het vak. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend. Als je goed bent in het opbouwen van een band met leerlingen en de uitdaging ziet in vooruitgang in kleine stapjes dan zit je in het VSO op je plek. Wij zijn op zoek naar docenten die affiniteit hebben met deze complexe doelgroep en pedagogisch vaardig zijn. Om de leerlingen in het VSO te begeleiden dien je stevig in je schoenen te staan en een positieve instelling te hebben.

Wat wij bieden is een groot netwerk aan scholen in deze regio en vastigheid qua inkomsten. Dit is een super kans om je onderwijsloopbaan een nieuwe richting te geven! Ik ga graag het gesprek met je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?

De volgende competenties: pedagogisch vaardig, daadkrachtig, sociaal en een sterk klassenmanagement

Daarnaast:

 • Afgeronde opleiding Docent Engels eerste of tweede graad (of studerend)
 • Beschikbaar voor 0,4 – 1 fte (uren zijn bespreekbaar)
 • Ervaring in het (V)SO is een pré

Wat biedt Maandag® jou?

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn is ook bespreekbaar.
 • Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
 • Wij vergoeden reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
 • Samen met de Maandag® Academy en jouw recruiter werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
 • Uiteraard horen pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Ligt jouw passie in het Speciaal Onderwijs? Wil je meer informatie over bovenstaande vacature of over andere mogelijkheden van Maandag®? Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Zie ik je snel?

✉ jori.vanderlijde@maandag.nl

 06 82 68 73 07Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 1750 - EUR 2500, EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 682 687 307

Informatie over Maandag® Amsterdam

Maandag® Amsterdam
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Leerkracht Vrijeschool

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Altijd al op een Vrijeschool willen werken, maar nog niet de stap gezet? Momenteel staan er twee vacatures open die perfect zijn als je deze onderwijs soort verder wilt ontdekken.Ieder kind heeft van zichzelf bepaalde talenten. Op een Vrijeschool worden kinderen geholpen om die talenten te vinden en verder te ontwikkelen. De Vrijeschool staat voor onderwijs dat leerlingen prikkelt in hun creativiteit. Leren is hier dan ook een creatief proces, dat ruimte biedt aan authenticiteit, spontaniteit...

  Maandag®
 • Groepsleerkracht schakelklas nodig!

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Werken als leerkracht bij Maandag® Wat betekent dat voor jou?Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar maar dit vanuit een (vaste) aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je hoeft in te leveren op de zekerheid die je gewend bent. Helemaal ideaal als je een beginnende leerkracht bent. Zo kan je goed kijken wat er bij je past en wat je wil.

  Maandag®
 • Eerstegraads Duits docent

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Jouw ruime vocabulaire, kennis van grammatica en vooral liefde voor de Duitse taal is iets wat jij graag leert aan jouw leerlingen. Als eerstegraads docent geef jij net even dat beetje extra. Jouw leerlingen klaarstomen voor de examens en voor de toekomst is wat jouw op het lijf geschreven is. Want jij weet het, Duits is een taal die zeer regelmatig terug komt. Voor een school in de regio Zwolle zijn wij zo snel mogelijk op zoek naar een docent Duits eerstegraads. We zoeken iemand die voor de...

  Maandag®
 • Vacature voor de net afgestudeerde leerkracht

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Ben jij een startende leerkracht in het basisonderwijs? Geef je carrière een boost met Maandag® STARTKLAAR. Tijdens je stages heb je al een aantal scholen van binnen kunnen bekijken maar je zou graag nog meer willen zien. Bij Maandag® kan jij je ervaring binnen een paar jaar verreiken door middel van verschillende projecten, op verschillende scholen en verschillende klassen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of zelfs een formatie probleem. Dat betekent...

  Maandag®
 • Vacature voor het schooljaar 2019 - 2020

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Werken als leerkracht bij Maandag®. Wat betekent dat voor jou?Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in één jaar maar dit vanuit een aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van (afwisselend) werk, zonder dat je hoeft in te leveren op zekerheid.We houden contact! Dat betekent dat we regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat. Je kunt gebruik maken van ons aanbod aan trainingen en cursussen om nog beter te...

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank