Leraar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij maakt leerlingen nieuwsgierig, leert ze leren en blijft tegelijkertijd jezelf ontwikkelen. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden?


Leerlingen dagen je uit actuele, creatieve en vernieuwende mogelijkheden te ontdekken om betekenisvol onderwijs te verzorgen; want jij bent leraar, een professional binnen het onderwijs.

Elke dag is anders. Jij verzorgt onderwijs, bereid je lessen voor, voert oudergesprekken en organiseert een schoolreis; een greep uit jouw takenpakket en daar komt nog veel meer bij kijken.

Of jij je bezighoudt met het tellen van 1 tot en met 15 met groep 2 of je als leraar bovenbouw inzet voor de leerlingen in groep 7. Een groep die qua taal en rekenen bekend staat als de moeilijkste groep voor kinderen op de basisschool. Hoe dan ook, als onderwijsprofessional stimuleer jij de leerlingen tot nieuwsgierigheid. Jouw enthousiasme straal je uit.

Dit doe je op jouw manier, met de kennis vanuit de opleiding en de praktijk. Startend leraar of ervaren leraar, jij leert elke dag bij en draagt jouw steentje bij aan de ontwikkeling van de leerlingen. 


Het verzorgen van onderwijs voor de onder- of de bovenbouw of juist voor alle groepen; jij kunt differentiëren. Jouw agenda kenmerkt zich door een verscheidenheid aan projecten. Het ene project duurt een aantal maanden, terwijl je binnen het andere project de school gedurende het hele schooljaar ondersteunt. Er zijn volop mogelijkheden om te ontdekken en tegelijkertijd jouw bijdrage te blijven leveren binnen het onderwijs.


Wij bieden voor zowel de startende leraar als de ervaren leraar, een tal van klassikale en online trainingen. Bijvoorbeeld het Maandag® Onderwijs Startklaar traject, waar startende juffen of meesters aan deel kunnen nemen. Er komt namelijk heel wat op je af na het behalen van jouw diploma. Van ons kun je uiteraard verwachten dat wij jou begeleiden tijdens het schooljaar, wij denken graag met je mee in jouw ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. 

Gestelde eisen

 • Lesbevoegd voor het Primair Onderwijs
 • Recente (stage) ervaring als leraar basisonderwijs is een pré
 • Gezonde dosis enthousiasme voor detachering


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 623 215 108

Informatie over Maandag® Zwolle

Een dienstverband bij Maandag® en salaris en vakantiedagen conform de leraren-caoEen reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen op de Maandag® Academy

Maandag® Zwolle
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Docent BWI

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Jij bent de docent BWI die het bouwteam op een school in de omgeving van Zwolle wil versterken. Als docent Bouw Wonen & Interieur heb jij kennis van alle fases van het bouwproces: van het ontwerp tot product en van fundering tot aan het dak. Tijdens je lessen in dit beroepsgerichte vak leer jij de leerlingen de basiskennis van het timmeren, metselen, schilderen en ontwerpen. Jouw BWI lessen zijn natuurlijk grotendeels gericht op de praktijk maar je weet de theorie erachter ook duidelijk uit...

  Maandag®
 • Instructeur bediening machines grondverzet/wegenbouw

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als instructeur Bediening Machines met een berg aan praktijkervaring en theoretische kennis zorg jij ervoor dat de leerlingen van A naar B komen. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen de grootste, sterkste en zwaarste machines in grond-, weg- en waterbouw (GWW) onder controle krijgen. Als instructeur leer jij de leerlingen de machines volledig kennen en beheersen. Je werkt veel samen met collega's en leerlingen op een druk terrein. Aan jou de taak om een veilige werkomgeving te creëren. Dit doe...

  Maandag®
 • Docent Natuurkunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als docent Natuurkunde eerstegraads inspireer jij de leerlingen met jouw enorme kennis. Van de kleinste deeltjes binnen de kern van het atoom tot sterrenstelsels en het heelal als geheel. Jij bent je er van bewust dat de natuurkunde overal om ons heen in, en in jouw lessen sta je stil bij verschijnselen uit onze omgeving. Je probeert samen met de leerlingen een verklaring te vinden voor wat je ziet waarbij jij lastige onderwerpen ombuigt naar begrijpelijke taal. 

  Maandag®
 • Docent Wiskunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als docent Wiskunde leer je de leerlingen om door een wiskundige bril naar de wereld te kijken. Je neemt ze mee om reis in door de wonderen van de wiskunde. Kortom: je laat jouw leerlingen inzien dat wiskunde constant in ons dagelijks leven voorbij komt. Aan goede wiskundige vaardigheden kan je de rest van je leven veel hebben. Als docent Wiskunde leer jij jouw leerlingen meer dan sommen of formules, maar ook om analytisch en probleemoplossend te denken. Je daagt ze uit om hun hersens te...

  Maandag®
 • Docent Engels bij Maandag®

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  The best teachers are those who show you where to look, but don`t tell you what to see.Zou dit jouw quote kunnen zijn?Ja? Dan voel ik een match!Kom dan bij Maandag® want wij zijn op zoek naar jou! Bij Maandag® zijn wij op zoek naar een docent Engels voor het voortgezet onderwijs. Eén met passie, gedrevenheid en affiniteit met lesgeven.Zie jij jezelf al voor de klas staan binnen de dynamische wereld van Maandag®? Dit is wat maandag jou te bieden heeft:        Middels een contract bij...

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank