Leerkracht groep 6/7

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Leerkracht met een passie voor de bovenbouw gezocht!


Waarom de bovenbouw? Dat weet je als geen ander te omschrijven. Een aantal voorbeelden op een rijtje:

 • Leerlingen krijgen steeds meer hun eigen mening en dat vind je prachtig
 • De diepgaandere gesprekken met de leerlingen spreken je aan
 • Je vindt het fantastisch om zaakvakken te geven, meer diversiteit in vakken


Jouw voorliefde voor die pré-pubers spat er gewoon vanaf! Ze toveren iedere dag weer een lach op je gezicht. Als leerkracht wil je niks liever aan deze leerlingen lesgeven.


Voor een christelijke basisschool in de regio Zwolle zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 6/7. Het gaat om een per directe fulltime baan tot aan de zomervakantie.


Even iets meer over de school en de klas: het gaat om een gezellige groep met leerlingen, waarbij weinig problemen zijn. Het jammere is alleen; hun leerkracht heeft een andere baan. Daarom wachten ze met smart op een nieuwe juf of meester. Er wordt in de groep gebruik gemaakt van onder andere de methodes Staal en PlusPunt.


Wacht niet met solliciteren als je niet kunt wachten aan de slag te gaan!

Gestelde eisen

Heb jij:

 • Een afgeronde PABO
 • Affiniteit met de bovenbouw


Top! Dan pas je perfect op deze vacature!Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 165 011

Informatie over Maandag® Zwolle

Voor jouw inspanningen krijg je natuurlijk ook wat terug, namelijk:Een contract bij MaandagSalaris en vakantiedagen conform het cao Primair OnderwijsReiskostenvergoeding van €0,19 per kilometerBegeleiding van een accountmanager en recruiter

Maandag® Zwolle
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Docent Voeding

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als docent Voeding weet jij als geen ander hoe belangrijk de foodsector is! Jij leert studenten de fijne kneepjes van het vak binnen de food industrie. Jij weet studenten op de hoogte te brengen over de houdbaarheid en bewerkingen van producten, hoe er binnen de horeca om wordt gegaan met voeding en wat hierin een belangrijke rol speelt. Het is voor deze functie belangrijk dat jij affiniteit hebt met studenten en voeding. Heb jij veel kennis over voeding, houdbaarheid en het bewerken van...

  Maandag®
 • Onderwijsassistent

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Jij bent de ideale ondersteuner die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Je bent een duizendpoot en steunt zowel de leerkracht als de kinderen waar nodig is. Het woordje begeleiding beschrijft jou. Voor een school in regio Utrecht ben ik op zoek naar een pedagogisch sterke onderwijsassistent. Herken jij jezelf hier in? Neem dan snel contact met mij op!

  Maandag®
 • Docent Frans regio Amsterdam

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Je bent een docent Frans met passie voor het vak. Je vindt het leuk om jouw didactische kwaliteiten in te zetten tijdens je lessen. Ook wil je de kwaliteit van jouw lessen waarborgen door op een creatieve manier je lesstof te bedenken. Zo zorg je ervoor dat jouw Franse-kennis overkomt bij de leerlingen. Êtes-vous le professeur de français qui correspond à ce poste?

  Maandag®
 • Docent Natuur- en/of Scheikunde

  Gisteren geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Start jij elke dag met een frisse blik? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Maandag® zijn we namelijk op zoek naar een Docent Natuur- en/of Scheikunde in de regio Amsterdam. Spreekt deze functie je aan en/of wil je graag meer weten over de mogelijkheden die Maandag® jou kan bieden als Docent Natuur- en/of Scheikunde in het voortgezet onderwijs? Dan ga ik hier graag met jou over in gesprek om te kijken of wij een match zijn!

  Maandag®
 • Traineeship Onderwijs

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Leerkracht via Maandag® word je omdat je passie hebt voor het onderwijs! Je kan namelijk in de keuken kijken bij tal van interessante scholen. Of het nu gaat om scholen met een grondslag op basis van geloof of openbare scholen er is veel mogelijk. Je krijgt de kans om verschillende onderwijsvormen zoals Jenaplan-, Dalton-, Montessori onderwijs of het vrije school principe van dichtbij te zien. Dit allemaal om jezelf als startende Leerkracht te ontwikkelen tot een complete Leerkracht. Het...

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank