Toezichthouder Civiel Maandag® Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Utrecht
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 24-11-2022
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Freelance


Algemene omschrijving

Vacature Toezichthouder Civiel!

Heb jij een civieltechnische achtergrond en wil jij bouwen aan een krachtige en toekomstbestendige gemeente in de provincie Utrecht?

Als Toezichthouder Civiel ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van civieltechnische projecten op het gebied van riolering, wegen en kunstwerken. Daarnaast ben jij het centrale punt bij de voorbereiding en uitvoering van civieltechnische projecten in de openbare ruimte. Dat kunnen kleine, maar ook complexe projecten zijn. En die diversiteit, dát maakt jouw werk zo leuk! Jij gaat voor resultaat en zorgt dat projecten naar volle tevredenheid worden opgeleverd.

Jij bent nauwkeurig, punctueel en kan zelfstandig te werk gaan. Wat hierbij voorop staat is dat jij het project toetst op kwaliteit, juistheid en volledigheid. Jij weet als geen ander hoe belangrijk de voorbereiding is voor de uitvoerbaarheid en bent vanaf de voorbereidingsfase al betrokken in het proces. Tijdens de uitvoering controleer jij de projecten kritisch op het naleven van de juiste hoeveelheden en de technische kwaliteit. De communicatie met de omwonenden en betrokken partijen over de planning, kwaliteit, veiligheid en omgeving neem jij voor rekening. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de project- en bestekadminstratie, je stelt werkplannen op en rapporteert jouw bevinden aan de teamleider. 

Gestelde eisen

Jij bent communicatief sterk, stressbestendig en je beschikt over:

 • Minimaal 2 jaar ervaring als Toezichthouder Civiel;
 • Afgeronde MBO of HBO-opleiding richting Civiel;
 • Kennis van het RAW en UAV-GC.


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 1750 - EUR 2500, EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000, > EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 613 322 400

Informatie over Maandag® Utrecht

Bij Maandag® bieden we je een zeer goed salaris en je ontvangt een reiskostenvergoeding. Ook bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden om onze professionals de beste persoonlijke, vakinhoudelijke groei en ontplooiing te bieden. Daarnaast maak je deel uit van een groep professionals om integraal te blijven denken, kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk te vergroten.

Maandag® Utrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Planner technische dienst

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Jij gaat als planner technische dienst ervoor zorgen dat de technische dienst en productie nog efficiënter gaan werken, onder andere door het opstellen van onderhoudsplannen.Concreet bestaat je takenpakket uit de volgende werkzaamheden:Plannen van de onderhoudswerkzaamheden van de technische dienst aan apparatuur en installaties;Materialen bestellen en contact onderhouden met de leveranciers;Opstellen, uitwerken en uitvoeren van het preventieve onderhoudsplan;Begeleiden van externe...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Allround productiemedewerker

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als allround productiemedewerker bestaat je werkdag o.a. uit het volgende:Het ondersteunen aan verschillende machinelijnen; Helpen van collega's door materiaal aanvoer tot afsnijden van producten; Het schoonhouden van de werkruimte;Door het maken van dit product bijdragen aan duurzaamheid en klimaatbeheersing voor allerlei verschillende afnemers.  

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Spuiter met opleidingstraject

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als spuiter krijg jij bij dit prachtige bedrijf in Lelystad een intern opleidingstraject aangeboden. Ervaring als spuiter is dus niet nodig (als je al wel ervaring hebt, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen). Als spuiter ga jij werken aan een mooi en exclusief product. Je werkzaamheden bestaan uit:voorbewerken;spuiten;je gaat leren decoreren zoals stripings en dergelijke.Je wordt volledig intern opgeleid en ingewerkt. Uiteindelijk zal je een allround professional worden. Belangrijk om te...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Kraanmachinist (gamer) productieproces

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als kraanmachinist ben jij een spil in het productieproces bij dit bedrijf in Kampen. Dit bedrijf heeft alles uitstekend in orde qua veiligheid en arbeidsvoorwaarden! Als kraanmachinist zorg jij ervoor dat jouw collega's in de productie tijdig de juiste materialen op hun productielocatie in de productiehal klaar hebben staan, zodat zij door kunnen gaan met het productieproces.Jij bedient de kraan met een kraankastje lopend om je middel. Game jij graag in je vrije tijd en ben je behendig met...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Administratief Medewerker Maandag® Utrecht

  Toegevoegd op 24-11-2022 door Maandag® Utrecht

  Ben jij een Administratief onderlegde aanpakker en zie jij een Overheidscarrière wel zitten? Dan is dit het moment! Bij Maandag® Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van administratieve taken binnen een gemeente. 

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank