Assistent Projectmanager Maandag® Utrecht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Utrecht
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 24-11-2022
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Freelance


Algemene omschrijving

Je komt terecht in het team van assistentie projectmanagement en gaat aan de slag binnen een programma- of projectteam waar je kan worden ingezet op diverse opgaven bij een gemeente.

In jouw rol ben jij de rechterhand van de projectmanagers. Je ondersteunt zowel inhoudelijk als procesmatig. Met jouw ordelijkheid en organisatorische vaardigheden ondersteun jij programma's en projecten op het gebied van organisatie, planning, administratie, budgetten en rapporteer jij de voortgang hierover aan de Projectmanager. Je draagt zorg voor inhoudelijke en procesmatige documenten als projectplannen en beslisdocumenten, het opstellen van begeleidende stukken en het bewaken van de bestuurlijke besluitvormingsprocessen. Jij denkt mee in oplossingen en levert een inhoudelijke bijdrage aan het professionaliseren van het projectmatige werken en het verbeteren van werkprocessen. Bovendien ga je aan de slag met het opstellen en beheren van de (project)planningen, signaleren van knelpunten en mede adviseren over oplossingen. Ten slotte lever jij een bijdrage aan het begeleiden van activiteiten onder verantwoordelijkheid van de Projectmanager. 

Als Assistent Projectmanager heb jij goed sociale vaardigheden en ben jij communicatief sterk, omdat jij de communicatie en correspondentie binnen een programma of project verzorgt, onder andere het beantwoorden van brieven en/of mail, het schrijven van opdrachten, het aanvragen van offertes en vergunningen/ontheffingen. Jij bent flexibel en stressbestendig, omdat jij de rol vervult van projectsecretaris. Bij afwezigheid van de Projectmanager fungeer jij als aanspreekpunt. Jij weet je hoofd in tijden van drukte koel te houden en kunt makkelijk en effectief presteren onder tijdsdruk. 

Gestelde eisen

 • Minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Assistent Projectmanager;
 • Ervaring met SharePoint omgeving en planningsprogramma's is een pré;
 • Afgeronde opleiding MBO/HBO, bij voorkeur richting bedrijfsmanagementondersteuning en/of projectmanagementondersteuning.


Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 613 322 400

Informatie over Maandag® Utrecht

Professionals die bij Maandag® werken zijn gedreven, snel en heel positief. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want, eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. We willen alles uit ons werk halen en werkgeluk staat bij ons op nummer 1. Ben jij al klaar voor een nieuwe maandag? 

Maandag® Utrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op LelystadVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Lelystad.
 • Planner technische dienst

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Jij gaat als planner technische dienst ervoor zorgen dat de technische dienst en productie nog efficiënter gaan werken, onder andere door het opstellen van onderhoudsplannen.Concreet bestaat je takenpakket uit de volgende werkzaamheden:Plannen van de onderhoudswerkzaamheden van de technische dienst aan apparatuur en installaties;Materialen bestellen en contact onderhouden met de leveranciers;Opstellen, uitwerken en uitvoeren van het preventieve onderhoudsplan;Begeleiden van externe...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Allround productiemedewerker

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als allround productiemedewerker bestaat je werkdag o.a. uit het volgende:Het ondersteunen aan verschillende machinelijnen; Helpen van collega's door materiaal aanvoer tot afsnijden van producten; Het schoonhouden van de werkruimte;Door het maken van dit product bijdragen aan duurzaamheid en klimaatbeheersing voor allerlei verschillende afnemers.  

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Spuiter met opleidingstraject

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als spuiter krijg jij bij dit prachtige bedrijf in Lelystad een intern opleidingstraject aangeboden. Ervaring als spuiter is dus niet nodig (als je al wel ervaring hebt, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen). Als spuiter ga jij werken aan een mooi en exclusief product. Je werkzaamheden bestaan uit:voorbewerken;spuiten;je gaat leren decoreren zoals stripings en dergelijke.Je wordt volledig intern opgeleid en ingewerkt. Uiteindelijk zal je een allround professional worden. Belangrijk om te...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Kraanmachinist (gamer) productieproces

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als kraanmachinist ben jij een spil in het productieproces bij dit bedrijf in Kampen. Dit bedrijf heeft alles uitstekend in orde qua veiligheid en arbeidsvoorwaarden! Als kraanmachinist zorg jij ervoor dat jouw collega's in de productie tijdig de juiste materialen op hun productielocatie in de productiehal klaar hebben staan, zodat zij door kunnen gaan met het productieproces.Jij bedient de kraan met een kraankastje lopend om je middel. Game jij graag in je vrije tijd en ben je behendig met...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Administratief Medewerker Maandag® Utrecht

  Toegevoegd op 24-11-2022 door Maandag® Utrecht

  Ben jij een Administratief onderlegde aanpakker en zie jij een Overheidscarrière wel zitten? Dan is dit het moment! Bij Maandag® Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van administratieve taken binnen een gemeente. 

  Maandag®

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank