Nieuwe CV's

Toegevoegd op 16-09-2019

Er  komen er in onze CV-database 3-7 CV's per dag binnen. Mensen uit allerlei regio's, vakgebieden en opleidingsniveaus melden hun CV bij ons aan om een nieuwe baan te vinden. Hier een kort overzicht van enkele binnegekomen CV's.

Alle CV's bekijken? Neem een CV-abonnement op Het VacatureLoket voor slechts € 300,- per maand!

All round ICT-er met ruime ervaring
Plaats: Assendelft
Via: VacatureBank-HBO.nl
Datum: 16-09-2019

Als allround ICT-er atlijd op zoek naar uitdagingen. Hou van aanpakken en een goede werksfeer. Bij een goed aanbod voor een droombaan ben ik beschikbaar.

Proactieve, doortastende medior onderzoeker zoekt uitdagende onderzoeksfunctie
Plaats: Voorhout
Via: ArnhemVacatureBank.nl
Datum: 15-09-2019

Ik ben een zelfstandig opererende, bijna gepromoveerde arbeidssocioloog met ruime ervaring in het verrichten van kwantitatief (veldwerk)onderzoek in zowel de publieke als de private sector. Ik beschik over de competenties om vragenlijsten op te zetten, databestanden te beheren, veldwerk te coördineren, data te analyseren en rapporten te schrijven. Ik ben tevens proactief, constructief-kritisch, leergierig en heb geen 9-5 mentaliteit. Kortom: een aanwinst voor uw organisatie.

Electro Mecanic Monteur
Plaats: Ospel
Via: TechnischeVacatureBank.nl
Datum: 12-09-2019

Gemotiveerde Electro Mecanic monteur met meer dan 30 jaar ervaring en leidinggevende qualiteiten.

Business developer hospitality
Plaats: Nieuwerkerk ad ijssel
Via: VacatureBank-HBO.nl
Datum: 11-09-2019

Strategic sales analyst, team builder, hospitality professional, entusiastic, result driven, business developer, fulltime available, go getter, team player.

Lithograaf
Plaats: Eindhoven
Via: EindhovenVacatureBank.nl
Datum: 10-09-2019

De Apple Macintosh is al 27 jaar mijn hobby en is de grondslag van al mijn huidige kennis. Ik ben de spreekwoordelijke Mac Geek. Problemen in de Mac omgeving, software of hardware zijn meestal op te lossen. Beelden bewerken is iets wat ik al met de eerste versie van photoshop als hobby deed en daar heb ik dan ook een beroep van kunnen maken. Werken en problemen oplossen in andere Adobe dtp programma’s is daar bij gekomen.

Medisch-, chemisch- en fysisch MLO analist
Plaats: Badhoevedorp
Via: VacatureBank-MBO.nl
Datum: 09-09-2019

Ik zie mijzelf als een betrokken trouwe medewerker die het beste functioneert in een team waarin er beroep gedaan kan worden op mijn zelfstandigheid. Mijn hart voor het laboratorium maakt plaats voor een andere passende uitdaging, waarin ik mijn accuratesse en behulpzaamheid kwijt kan. Naast hetgeen wat ik te bieden heb vanuit mijn ruime werkervaring, ben ik nog altijd leergierig.

Alle CV's bekijken? Neem een CV-abonnement op Het VacatureLoket voor slechts € 300,- per maand!

Laatste nieuwsberichten

Hieronder vindt u de laatste 5 nieuwsberichten die geplaatst zijn.

LelystadVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Lelystad

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Lelystad? Op de LelystadVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

LelystadVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank